Skip to main content

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Jonathan Aizen Date: Sep 12, 2002 3:08pm
Forum: etree Subject: Re: ftp spider comes up blank

kp: did the spider ever log into your server?

i don't see a record of the server importer with your username. can you please try it again? make sure you confirm that last page (the one that lists the contents you've selected to crawl).

Thanks for your patience

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: khp Date: Sep 12, 2002 4:30pm
Forum: etree Subject: Re: ftp spider comes up blank

I get this:
Import Server Contents - Step 2
The crawler has successfully connected to your server. Below are the contents. Bands we could not identify or which are not in our system, you will have to add. Shows that are italicized might already be in the Archive (the directory name matched a show already in the Archive).







--------------------------------------------------------------------------------

Terms, Privacy, Copyright | Contact Us
Internet Archive Home | About the Internet Archive


Nothing in the results.
-kp

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jonathan Aizen Date: Sep 13, 2002 6:35am
Forum: etree Subject: Re: ftp spider comes up blank

ok - i've seen this happen a few times before and haven't really been able to figure it out. if you could email me the username, password and server address (to jon@archive.org), i can try to conduct some tests to see what might be going on. i greatly appreciate your patience!

This post was modified by Jonathan Aizen on 2002-09-13 13:35:08